Проблем с оборотите на празен ход в движение, варират от 1500 до 500 при спряло положение се кротва, някой някъква идея?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с оборотите на празен ход в движение,
Collapse
X
-
Повярвай не е от малкото бензин в резервоара. Евентуално може да побваш както споменаха колегите с почистване на дросела има номго изписано но го прочети внимателно и за проблемите който могат да се появят в последствие, не че е нещо което не се лекува една диагностика.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
re
и аз имам същия проблем.Днес смених въздушен филтър,малко по-добре,но пак го прави.Явно трябва да бутам дросела..
Ще пътувам по празниците и няма да мога да го оправя...да не се случи нещо по-сериозно или пък да спра и да не мога да потегля?
Comment
-
Последно забелзах, че ако от спряло положение когато оборотите са си 900 и не играят я пусна по инерция и дори да се засили и клати до 80 са си стабилни. Но ако освободя от скорост в движение докто не намаля или спра не се оправят. Дросела не ми се бута защото ме е страх да не прецакат нещо. Ако почне да ми гасне тогава ще се реша на такива действия156 1.8 TS
Comment
-
Абе няма какво да му стане от едно чистене. Сваляш клемите на акумулатора, махаш маркуча за въздуха и почваш да чистиш. Трябва ти само парцалче. Ако искаш ела до Карайсен ще черпиш една лимонада и ще го изчовъркаме. Пък като не на диагностика.
Comment
Comment